ارائه سنگ های ساختمانی و تزئینی

مرکز ارائه سنگ های ساختمانی و تزئینی

ارائه سنگ های ساختمانی و تزئینی

مرکز ارائه سنگ های ساختمانی و تزئینی

آشنایی با انواع دستگاه‌ های برش سنگ

امروزه سنگ های ساختمانی زیبایی را می بینید که در نمای ساختمان ها استفاده می شود. زمانی که به ابعاد و اندازه سنگ های ساختمانی توجه کنید؛ متوجه می‌شوید که به ابعاد و اندازه های مختلفی این سنگ ها برش می خورند. اندازه های متفاوت سنگ ها توسط دستگاه های برش سنگ انجام می‌گردد. از این رو، برای آشنایی با انواع دستگاه‌ های برش سنگ و کاربرد، مزایا، معایب و انواع آن، مطلب زیر را بخوانید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

معرفی انواع دستگاه سنگبری کارگاهی

دستگاه های برش سنگ به دو دسته کلی قابل حمل و کارگاهی تقسیم می شوند.

ار آنجایی که دستگاه  برش سنگ کارگاهی بیشتر در کارگاه های بزرگ و کارخانه ها استفاده می شود، به نام دستگاه سنگ کارخانه هم شناخته می شود.

بارزترین تفاوت دستگاه های سنگبری کارگاهی و قابل حمل، همانطور که از نامشان پیداست در امکان جا به جایی دستگاه است. علاوه بر این فرق در طول برش، نوع برش و موتور تعبیه شده روی دستگاه هم با یکدیگر متفاوتند.


انواع دستگاه برش سنگ کارگاهی برای مصارف سنگین تر و حجم کاری بالاتر طراحی شده اند.

دستگاه های برش سنگ کارگاهی امکان حمل و نقل توسط فرد را ندارند. برای جا به جایی این دستگاه باید از جرثقیل و یا لیفت تراک استفاده کرد.

می توانید برای بررسی جزیی تر تفاوت دستگاه سنگبری قابل حمل با دستگاه سنگبری کارگاهی، به لینک ارائه شده مراجعه فرمایید.

دستگاه های سنگبری کارگاهی در ایران برای نخستین بار توسط شرکت صد صنعت تولید شده اند. این دستگاه ها دارای گواهینامه CE اروپا هستند.


اجزاء اصلی دستگاه سنگبری

از مهمترین اجزاء های تشکیل دهنده دستگاه های سنگبری می توان به موتور اصلی دستگاه، ریل حرکتی کلگی، پمپ آب، اسکلت فلزی دستگاه، قاب تیغ اره، گونیا ثابت و متحرک، میز کمکی اشاره نمود.


انواع دستگاه برش سنگ کارگاهی، دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند که در زیر به بررسی آنها خواهیم پرداخت :


۱.چند منظوره بودن انواع دستگاه برش سنگ کارگاهی

دستگاه های برش سنگ کارگاهی صد صنعت به گونه ای طراحی شدند تا پاسخگوی همه نیازهای مشتریان باشند. بنابراین با تهیه این دستگاه از خرید دستگاه های دیگر بی نیاز می شوید.

دستگاه های سنگبری کارگاهی عموما قابلیت راسته بری، فارسی بری و ابزار زنی را دارا هستند.


۲.ایمنی دستگاه های برش سنگ کارگاهی

این دستگاه برای مصرف در کارگاه ها و کارخانه ها و حجم کار زیاد طراحی شده اند، به همین خاطر ایمنی از اصلی ترین مسائل در طراحی و تولید این دستگاه ها بوده است.


اصول و عملکرد دستگاه های برش سنگ

1.انتخاب سنگ ‌های ساختمانی:

سنگ های ساختمانی براساس نوع سنگ و ضخامت آن در دسته‌های مختلف برای برش قرار می‌گیرند. در این مرحله است که ابعاد تایل و اسلب سنگ های ساختمانی مشخص می شوند


2.تنظیم پارامترهای دستگاه برش سنگ:

در این مرحله پس از مشخص شدن نوع سنگ ساختمانی و ضخامت آن، بر روی دستگاه برش،  نوع سرعت، قدرت، کارایی و فشار وارده بر سنگ را تنظیم می‌کنیم. حال اگر دستگاه با فناوری آب باشد و یا براساس فناوری پلاسما به ترتیب لازم میزان فشار آب و انرژی دریافتی از پلاسما در نقطه برش را بررسی و تنظیم نمائیم تا بهترین کارایی و محصول بدست آبد. در این مرحله باید توجه داشت که تنظیمات به صورت دقیق و درست تنظیم وند.


3.قرارگیری قطعه کار:

قطعه کار در محل مورد نظر بر روی سنگ قرار می‌گیرد تا بتواند کار برش خود را به نحو احسنت انجام دهد. قطعه کارها الگوهای مختلفی دارند و این الگوها برای هر نوع سنگ و متریال متفاوت است.


زمانی که برش سنگ به پایان رسید لازم است به نگهداری و مراقبت از دستگاه برش سنگ توجه نمائید و از تعمیر زودهنگام دستگاه‌های برش سنگ جلوگیری نمائید.


مزایا دستگاه های برش سنگ

مزایا  کلی دستگاه های برش سنگ شامل مواردی است که در اکثر دستگاه های برش سنگ صدق می‌کند.


1.دقت بالا در برش و شکل دهی

2.صرفه جویی زمان و انرژی

3.افزایش کیفیت سنگ های ساختمانی

4.امکان برش سنگ های ساختمانی در ابعاد و ضخامت های مختلف

5. امکان برش سنگ های ساختمانی با الگوها و طرح های متنوع

6.استفاده و کاربرد در صنایع فولادی، غذایی و ساختمان سازی


معایب دشتگاه های برش سنگ

علاوه بر وفور مزایا دستگاه های برش سنگ معایبی نیز در آن ها قابل مشاهده است.


1.نیاز به مهارت و دقت خاص برای بهره وری بالاتر

2.هزینه های بالای نگهداری و تعمیرات دستگاه های برش سنگ

3.بروز حوادث جبران‌ناپذیر در صورت عدم اجرای مسائل ایمنی





معرفی انواع سنگ آنتیک و موارد کاربرد

به دلیل فراوانی سنگ در طبیعت، این ماده از گذشته تاکنون کاربرد زیادی در ساختمان‌سازی و تزیین خانه‌ها داشته است. با استفاده از سنگ‌ روی دیوار و سطوح مختلف می‌توان جلوه زیبایی به نمای خانه بخشید. امروزه با استفاده از فناوری‌های مدرن جایگزین‌های مناسبی برای سنگ طبیعی ساخته می‌شود. سنگ آنتیک مصنوعی یکی از مواد جایگزین برای سنگ طبیعی است. افراد زیادی در انتخاب سنگ مصنوعی یا طبیعی مردد هستند و نمی‌دانند کدام گزینه برای آنها مناسب‎‌تر است. در ادامه به بررسی انواع سنگ آنتیک، ویژگی‌ها و موارد استفاده از آنها می‌پردازیم؛


سنگ آنتیک چیست ؟

سنگ آنتیک از تکه‌های شکسته و خرد شده سنگ تراورتن و مرمریت تشکیل می‌شود و با ترکیب و چسباندن ملات‌هایی از جنس رزین طرح‌های مختلفی را ایجاد می‌کند.  این سنگ‌ها معمولا از سنگهای طبیعی تراورتن و مالون تشکیل می‌شوند که بدون تغییر رنگ و با هنر دست به صورت طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع سنگ‌ها به صورت کلی به دو دسته طبیعی و مصنوعی در بازار یافت می‌شوند. آنتیک طبیعی همانطور که گفته شد از تکه‌های سنگ تراورتن است. ولی سنگ آنتیک مصنوعی جنس و رنگ خاصی دارد و از سمنت پلاست تولید می‌گردد.

کاربرد سنگ های آنتیک

یکی از مهمترین کاربرد های انواع سنگ آنتیک در نمای بیرونی می باشد زیرا  این نوع سنگ از طراحی بسیار زیبا و طرح ها و مدل های جذابی برخوردار بوده و با وجود مقاومتی که دارد در شرایط مختلف  اقلیمی می توان از آن استفاده کرد. استفاده از آن برای بین کابینت آشپزخانه نیز مناسب است. از طرفی باید بدانید امروزه در بسیاری از خانه ها سنگ آنتیک پشت تلویزیون ال سی دی با سنگ های  متفاوت کار شده که انتخاب سنگ های آنتیک برای این مکان نیز بی نظیر خواهد بود. همچنین استفاده از آن برای  اتاق خواب، دیوار پوش راه پله، پارکینگ، ویترین مغازه ها و اماکن تجاری، هتل های لوکس، سالن های پذیرایی، لابی و  غیره نیز بی نظیر می باشد. از  آنجایی که سنگ آنتیک قابلیت تحمل گرمای بسیار بالا را دارد استفاده از  آن همچنین در بالای شومینه مناسب خواهد بود و از طرفی باید بدانید سنگ آنتیک قابلیت تحمل فضای مرطوب و خیس را داشته پس از استفاده از آن در حمام و سرویس بهداشتی هم به دلیل مقاومت و هم به دلیل زیبایی انتخاب درستی است.
به طور کلی از سنگ آنتیک برای تزیین نمای داخلی و خارجی ساختمان‌ها استفاده می‌شود. سنگ آنتیک دکوراسیون داخلی با ابعاد مختلف و مدل‌های متنوعی در بازار موجود است. سنگ آنتیک کاربردهای متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره می‌کنیم:

  • سنگ آنتیک نمای ورودی ساختمان
  • سنگ آنتیک آشپزخانه
  • سنگ آنتیک آجری برای دیوار اتاق پذیرایی
  • سنگ آنتیک بین کابینتی
  • سنگ آنتیک پشت تلویزیونی
  • سنگ آنتیک مناسب دیوار دور شومینه
  • سنگ آنتیک دیوار دفتر کار

ویژگی و مزایای سنگ آنتیک

این سنگ دارای ویژگی و مزایای مختلفی است که آن را به یک سنگ ساختمانی محبوب تبدیل کرده است. سنگ آنتیک نسبت به تغییرات محیطی، یخ‌زدگی، فشار، فرسایش و آتش مقاوم است. این سنگ نسبت به سایر سنگ‌های طبیعی دارای وزن کمتری است، به همین دلیل حمل آن راحت‌تر از سایر سنگ‌های ساختمانی است. تخلخلی که در سنگ‌های آنتیک وجود دارد امکان چسبندگی این سنگ را به ملات بیشتر کرده و به همین دلیل می‌توان روی هر نوع دیواری به راحتی آن را نصب کرد. از سایر مزایای این سنگ می توان به موارد زیر اشاره کرد.
  • مقاومت در برابر گرما
  • مناسب برای استفاده برای فضای خارجی شومینه
  • سهولت در تمیز کردن آن
  • عایق مناسب جهت صدا؛ دما و آتش
  • نصب آسان و سریع
  • قابلیت انعطاف پذیری بالا در مقایسه با سایر سنگ‌ها

معایب استفاده از سنگ های آنتیک

  • نداشتن قابلیت رنگ پذیری 
  •  سنگینی وزن آن ها در زمان زلزله